marți, 5 iunie 2018

Regulamentul concursului judetean de frumusete Miss ARAD 2018



1. Pentru a participa la finala “Concursului judetean de frumusete Miss Arad 2018”, concurentele trebuie sa participe la preselectia proiectului care va avea loc in data de 21.06.2018, programul  fiind urmatorul: Ora 16:00 Inscrierea concurentelor ; Ora 18:00 Inceperea probelor preselectiei; Ora 20:00 Desemnarea finalistelor concursului Miss Arad 2018.
2. In cadrul preselectiei poate participa orice persoana de sex feminin, cu varsta cuprinsa intre 15 si 25 de ani, cu locuinta din buletin in judetul Arad, necasatorita si sa nu fie parinte. Inaltimea minima a concurentelor trebuie sa fie de minim 1.67 m;  Tinuta concurentelor la preselectie trebuie sa fie formata din fusta/pantaloni  scurti si top/tricou sau rochie. Preselectia nu va necesita si proba costumelor de baie!
3. Candidatura concurentelor se poate depune pana la data de 21.06.2018, la ora 18:00, prin completarea fisei de inscriere, la Infodesk Atrium Mall Arad (parter, langa lift). Candidatura fiecarei concurente trebuie sa fie validata prin prezentarea acesteia  la  preselectie (21.06.2018), la faza de inscriere intre ora 16:00-18:00 (interval de timp in care sunt inca acceptate fise de inscriere). Probele preselectiei precum si jurizarea concurentelor vor avea loc in cadrul spectacolului artistic care va avea loc in intervalul orar 18:00-20:00 pe scena de la parterul Atrium Mall Arad. In cazul in care concurenta isi depune candidatura  (completarea fisei de inscriere) dar nu se prezinta la preselectie, aceasta nu este considerata participanta la preselectie.
4. Preselectia oficiala va contine urmatoarele probe: proba catwalk- in fata invitatilor si proba interviului- in fata membrilor juriului
5. Concurentele minore vor fi insotite de minim un parinte sau tutore legal.
6.  Jurizarea preselectiei oficiale se va realiza dupa urmatorul punctaj: Aspect fizic
placut – intre 1- 10 puncte:  prezenta scenica - intre 1 - 10 puncte; fotogenie– intre 1-10
puncte; inteligenta emotionala(stapanirea emotiilor si perspicacitate) - intre 1-10 puncte
7. Pentru a fi considerate finaliste ale concursului, dupa calificarea din urma preselectiei, acestea trebuie sa completeze si sa semneze declaratia de participare la concurs. In cazul in care concurentele sunt minore, declaratia va fi completata si semnata de parinte/tutore legal.
8. Câștigătoarea concursului Miss Santana 2018 se va califica direct in finala concursului Miss Arad 2018.
9.  In urma preselectiei, concurentele calificate (finalistele) trebuie sa dea dovada de seriozitate
si comportament decent pe toata durata proiectului. De asemenea, concurentele (finalistele)
trebuie sa participe la toate manifestarile care au legatura directa cu acest proiect si sunt incluse de organizator ca fiind obligatorii si la finala concursului judetean de frumusete care va avea loc in data de 27.07.2018, la Teatrul Clasic Ioan Slavici din Arad. Elevele care susțin anul acesta probele de bacalaureat vor fi scutite de activitățile concursului până la sfârșitul examenelor.
10. In cazul in care castigatoarea primului loc nu isi poate duce la bun sfarsit responsabilitatile legate de titlu, acestea vor fi preluate de ocupanta urmatorului loc,

PARTICIPAREA LA CONCURSUL JUDETEAN DE FRUMUSETE MISS ARAD 2018 NU PRESUPUNE NICI O TAXA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu