luni, 23 mai 2016

Calendarul Caravanei de Frumusete organizat in judetul Arad

Finalistele concursului judetean de frumusete Miss Arad 2015 la Activ Club
Caravana frumusetii anului 2016 incepe cu preselectia concursului Miss Arad, care se va desfasura in data de 17 iunie la Hotel Central Best Western, incepand de la orele 17:00 cand vor avea loc inscrierile, urmand ca la orele 19:00 sa continue probele selectiei, in prezenta  juriului.
Din cadrul “Caravanei Miss” isi are locul de cinste si concursul de frumusete local Miss Santana, care  isi va continua si anul acesta traditia, finala acestuia urmand sa se desfasoare in data de 2 iulie, evenimentul fiind organizat in cadrul Zilelor Orasului Santana. Finala concursului este precedat de o preselectie a finalistelor si o pregatire corespunzatoare. Organizatorul concursului Miss Santana 2016 este agentia de modele Angels Events, in colaborare cu Primaria Orasului Santana si cu sprijinul Asociatiei Angels Organization. Castigatoarea concursului din Santana se va califica automat in finala concursului judetean de frumusete Miss Arad2016.
Teatrul de Stat Ioan Slavici va gazdui si anul acesta finala concursului de frumusete Miss Arad, eveniment planificat sa se desfasoare in data de 29 iulie. Concursul judetean de frumusete a ajuns anul acesta la cea de-a XI-a editie. 
Finalistele concursului judetean de frumusete Miss Arad 2015 la Hotel Central Best Western

Finalistele concursului judetean de frumusete Miss Arad 2015 la Restaurant Ratio Beach
Organizatorul principal al actiunilor concursului judetean de frumusete  Miss Arad este Asociatia Angels Organization, in parteneriat cu Consiliul Judetean Arad si Centrul Cultural Judetean Arad care asigura sprijinul logistic si financiar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu